JOICA FASHION

Tailor and Designer, Kampala, Uganda

Joica:  Tassen klein, groot, rond, weekendtas, laptoptas, slingers, keukenschorten, toilettassen, pannenlappen en ovenwanten en meer. Nu ook in Nederland te koop! 

Joica is de vrouw van Joel. Joica is naaister en maakte vooral kleding op maat, voor jong en oud. 
Afgelopen jaren waren heel moeilijk voor haar en ook nu is het leven in Oeganda veel duurder geworden. Ze verdient nauwelijks iets. 

In 2020 stuurde Joica mij haar mondkapjes en zo is het begonnen. Later heeft zij tassen en toilettassen gemaakt. Nu ook keukenschorten en slingers. Ik ben zelf erg blij met mijn laptoptas op maat. Heeft u wensen of ideeën? Wij horen het graag! Alles kan op bestelling gemaakt worden daarom staan er hieronder ook nog foto’s met ‘verkocht’.  

Zie onderstaande foto’s. Even helemaal naar beneden scrollen. 

Over Joica:
Joica woonde tot december 2019 in Kasese en had daar haar naaiatelier, samen met andere vrouwen. Daar gaf zij ook naailessen. Nu woont Joica met Joel in Kampala met hun 4 kinderen.  Het is fijn om als gezin samen te zijn. De grote stad went niet echt. Ook een nieuwe klantenkring opbouwen kost tijd en valt niet mee. Veel concurrentie ook.  

Joica heeft een zwaardere naaimachine kunnen kopen á 300,- euro waarmee de tassen gemakkelijker gemaakt kunnen worden. Zij heeft de echte Singer trapnaaimachine gekocht en is er super blij mee!!!  

Inmiddels heb ik van Joica de onderstaande producten ontvangen:
Scrol ook even naar beneden voor foto’s! 

  • Tassen: groot 18,- , middel 15,- of klein 10,- euro
  • Weekendtassen met ritszak: 18,- euro
  • Rugtassen: 15,- euro
  • Laptoptas: 15,- euro
  • Etuitje/klein toilettasje: 7,- euro
  • Toilettas: 10,- euro
  • Kookschort: 10,- euro
  • Slingers, vlaggetjes: 3 m lang: 10,- euro;
    5 m lang: 15,- euro; 10 m 25 euro

Mocht u verkooppunten weten in Nederland dan hoor ik het graag. Dan kunnen we echt wat betekenen. 

Contact gegevens voor bestelling en vragen: 

Katelijne Zaalberg
Mail: k.zaalberg@gmail.com 

Rek nr: NL95 ASNB 0856 4750 17 t.n.v. K. Zaalberg  (dit is een spaarrekening van mij uitsluitend voor Uganda) graag bedrag overmaken o.v.v. Joica Fashion en/of product