Alfred

Alfred

Alfred is 9 jaar en zit op de basisschool.  Sinds november 2020 is hij mijn sponsorkind. 
Dat kwam zo.

Alfred is de kleinzoon van oom Daniel. De oom van Jimmy. 
Toen oom Daniel overleed op 76 jarige leeftijd, november 2020, heb ik toezegt financieel voor Alfred’s opleiding en gezondheid te zorgen.

Toen Alfred 3 maanden oud was is hij al door zijn ouders bij opa achter gelaten. Opa Daniel en Alfred woonden altijd al bij Jimmy en Agnes. Daniël hielp mee op de boerderij, ook na de overstroming in 2020 ging hij nog elders werken als dagloner om wat inkomsten te hebben voor iedereen.

Alfred woonde een jaar na het overlijden van zijn opa bij een goede vriend van opa, meer in de stad, betere school. Waarom dit is is mij nog niet helemaal duidelijk maar in dat gezin hadAlfred het wel heel fijn. Weer een jaar later kwam Alfred’s moeder tevoorschijn en daar woont hij nu alweer een jaar. Alfred bezoekt Jimmy en Agnes en hun kinderen af en toe. 
Joel heeft met iedereen contact gehad en bezoekt de school. De headmaster heeft zelfs een spraakbericht naar mij ingesproken op de WattsApp 🙂 
In 2022 ben ik bij de school geweest, Alfred’s moeder heb ik toen niet ontmoet. We hebben Alfred meegenomen naar Jimmy en Agnes want het is niet zo makkelijk daar te komen voor Alfred. Geweldig om te zien, wat een fijne ontmoeting.